torstai 13. maaliskuuta 2014

Teiseks päevaks oli meil plaan varakult valmis.

Esimese asjana pidime iseseisvalt !!!!! sõitma trammiga hotelli eest kuni HK Lillefestivalini. :) teile võib see tunduda lapsemäng, kuid seda mitte HK-s. Nimelt ei ole trammidel numbreid, kuigi nad sõidavad eri liinidel. Muide tramme ja busse on nii plaju, et sa näed alati korraga nii just ära sõitnud, peatusesse saabuvat, kui ka järgmist trammi.
Seega pead vaatama trammi ninal olevat nime, mis tähistab lõpppeatuse linnaosa. Näiteks soovid minna Tallinnas Loomaaeda valid trammi, kuhu kirjutatud Õismäe jne.....

No õnneks oli õige nimetus meile pähe tuubitud ja nii me trammiga kuni lilledeni loksusime.



Imearmsad HK tulevikutegijad :)





Lillefestival koosnes:
Erinevate firmade ja koolide võistlustöödest,
Orhideede ja muude lillede väljapanekust,
Orhideesid müütavatest poodidest,
Bonsaide võistlustöödest
Ja lillelaadast, kus müüdi seemneid, roosiistikuid ( suured maksid 1€) ja kõik lillendusega seonduvast.




See on ainuke sort maailmas, et selline nartsissisort lõhnab. Ja mitte vähe....





Bonsaid


Võistlustööd







Orhideesid müüdi seal erinevate suurustega ja erinevate hindadega. Need , millega meie oleme poodides harjunud maksid - 2 €, loe:kaks !!!! :)
Oli ka kallimaid, , nii võis mitme varrega taimi osta kolm potti 10 €.


Sealt edasi sõtsime HK Kunstimuuseumi. Kuna oli kolmapäev, oli C selgeks teinud, et muuseum on tasuta. Oligi, aga kuulse hiinlase ( nimi pole käepärast ) näitus oli tasuline - 1€.

PILT1




Skulptuure oli nii sees, kui väljas, esimeses muidugi vingemad !!!!! Pildid on mul fotokas - kodus näete. Täiega vinge oli !!!!
Siis vaatasime muuseumis veel 13 sajandist pärit hiina kalligraafiat ja tuššijooniseid.


Siis tegime kiire sushi ja muu söögiaja ja läksime Ladys Marketile. C ütles, et seal on huvitav ringi jalutada ja vaadata mida kõike on välja mõeldud maha müümiseks. Ja no tõesti .... Polnud sõnu. Kuigi meil ei olnud plaanis midagi osta ......... Ma vist ei maini, mitme käe otsas need kilekotid pärast rippusid. Ei no ütlen ikka ...... Näiteks meie seltskonna neiud ostsid pluusesid 2€-ga. Tingida sai kõvasti ja no meil oli ju oma inimene, kes valdab ka veidi hiina keelt, seega probleeme polnud. :) E ostis uhke hiina teeserviisi.............
Malle, Sveta ja Liis ja Evelin said jõulukingid . :)

Ma ei tea, äkki keegi soovib seda kotti ? Sveta ?

PILT2





Praegu tundub mulle, et tuleb sinna tagasi minna ja teile ka neid veidraid asju pildistada.


Ja siis läksime hobuste võidusõitu vaatama.

PILT3



Oi, jah, maailm on ikka kirju. Ühesõnaga igal kolmapäeval tulevad inimesed tribüünidele, et 19.00 - 23.00 ära vaadata 8 !!!!!!! umbes minuti pikkust sõitu, nendele karjudes kaasa elades, sest ennem on ju panustatud. Panustamiseks on muidu sadu võimalusi. Kas et üks kindel hobune võidab, või paned 3 , et nemad kas selles järjekorras võidavad, või on suvaliselt esikolmikus. Või et üks kindel on esikolmikus jne......
Selle kõige kõrvale juuakse ohjeldamatult õlut ( purjus pole keegi) ja süüakse kõvasti igasugu toite. Istustakse umbes nagu meil laulukaare all ja süüakse sealt samast treppidelt.

Sellel esimesel pildil näete valgeid lauakesi - need on parimad kohad ja need on eradli piletiga. Bronnid endale õhtuks laua ja muudkui käid panustamas. Näiteks see start, mida vaatasime ja millele ka panustasime, seal esikolmiku õieti vastanud inimesed võitsid igaüks 600 €.
Kes pani täppi esimese, sai oma panuse 45 kordselt tagasi. Nii, et küllap nad seal teenivad ka.



Selline päev siis, järgmine päev sõitsime Filipiinidele, Boracay saarele, kust naaseme HK 7 päeva pärast. :)



Posted via DraftCraft app

1 kommentti: