maanantai 4. maaliskuuta 2013

Bali saar - Ubud

Täna päike paistis ja kõik tundus tsipa kenam.:)
Hommikupoolik läks basseinis vedelemisele ja uue hotelli otsimisele. Pärastlõunal käisime Monkey Forestis, mis on suur vihmametsapark, kus mitmeid templeid ja kari ahve.


Pilte sai tehtud nagu ikka ülearu.



Aga emale meeldivad kindlasti :) .



Nagu näete, ema ja isa, oleme endiselt terved ! :)

Templi pilt ka.




Siis sõime jälle väga meeldivas kohas kõhud täis, leidsime endile uue, kaks korda odavama, remonditud ja kena basseiniga hotelli, kus duššikabiin on vabas õhus ( see on Balile iseloomulik, et vannituba koos potiga ja dušš või vann hotellis on lageda taeva all) .

Õhtul saime tõelise šokk-elamuse. Käisime vaatamas ahvide koori ja tuletantsu. " Ahvid " olid 70 palja ülakehaga meest, kes laulsid, nagu Rein ütles ....... päris tavaline see laul ei olnud, aga hiigla põnev. Kõik toimus pimedas õues, keskel tantsuplats ja ringis asetatud istepingid kuulajatele. Keskele süüdati toika otsa tulukesed ja peale nende põlesid veel mõned küünlad. Taevas lõi välku. Paljad mehed laulsid keskel ja nende vahel ja ümber tantsiti. Ja siis langesid esimesed vihmapiisad ....... Me olime õhtul näinud küll, et tumedad pilved tõusid taevasse, kuid etendusele minnes oli taevas selge ja nii me keebid maha jätsimegi. Piisku tuli aga muudkui juurde ....... Ja mina mõtlesin, et huvitav-huvitav, mis tuletants see selline on, kui ta ei suuda vihma minema peletada. Aga seda ta just oskaski !!!! Ja vihma ei hakanudki sadama. Ja me saime superelamuse.

Kõige viimasena oli tuletants. Ja vaat seda peate küll ise siia kogema tulema. Sellest ma ei kirjuta, sest siis poleks siia reisijatel seda põnev oodata. Tõeline üllatus !!!

Homme õhtul siis jälle uus etendus.

Posted via DraftCraft app

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti