lauantai 23. helmikuuta 2013

Crazy House

Käisime reedel ühes Da Lati vaatamisväärsuses, ehk Crazy Houses. See on ühe Vietnami naisarhitekti looming. Kunagi alustas ta ühe majaga, kuid tänaseks päevaks käivad ehitustööd juba neljanda kallal. Turistid vaatavad heameelega ja naudivad üle majade katuste kõndimist, nagu oleksid Karlssonid katusel.




Leia pildilt kaelkirjaku pea.




Mõned inimesed isegi elavad seal, on toad, tualetid jne. Kogu info seinal jällegi kohalikus keeles, varsti tuleb vajadus see selgeks õppida :) .




Päeval käisime läbi ka kohalikult turult, nagu ikka kohustuslikke mangosid ostmas. Muuseas tegime pildi ka turuõue kõrval kasvavast puust, mis kasvab välja (kui hoolega vaadata) majaseinast. Tegelikult pöörake hoopis tähelepanu kõrval olevatele treppidele !!!!




Kui õhtul hämaras sealt möödusime oli seda treppi raske leida, sest ööturu jaoks toodi sinna kiirkorrasüleslaetavad restoranid.



Kui täna, laupäeva õhtul sealt möödusime, oli see veelgi tihedamini asustatud.

Tänu Eve antud kommentaarile teame nüüd, et kohalikud vanemad daamid närivad beeteli lehti ja varsi vist ka. Igaljuhul tänasel " infopäeval " saime teada, et nad teevad seda selleks, et hambad tugevad vanaduses oleksid. Kuid see mõjub nagu narkootikum, nii, et kui oled kord närima hakanud, siis raske on sellest vabaneda.



Sellel pildil närivad mõlemad daamid beetelit, kuid esiplaanil oleval on paremini näha see punane suu.

Täna oli meil lihtsalt superpäev ! Tegime pika tuuri mootorratastega. Ja lõpetasime selle restoraniõhtu ja kohaliku baariga, kus meie giid laulmas käib. Aga sellest kirjutan juba homme.

Posted via DraftCraft app

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti