perjantai 8. helmikuuta 2013

Hanoi

Oleme õnnelikult kohal. Lennud Tallinn-Helsingi 25 min, Helsingi- Bangkok 9 tundi ja Bangkok-Hanoi 2 tundi sujusid kenasti, rohke söögi ja joogiga.
Hanoisse jõudmiseks olime kõvasti ettevalmistunud. Iga päev sai ilmateadet vaadatud ja vastavalt seal näidatud + 14 end soojalt riidesse pandud.
Hanoi võttis meid vasti pilve tagant paistva päikese ja .........+27 kraadiga !!!!
Kuumus, niiskus ja rahvamass. Vastupidiselt tavalisetele turistidele oli meil eeltöö tehtud ja mingit taksot, ega minibussi, 40 dollari eest me ei võtnud. Sõitsime ainsate valgetena 0,30 dollariga uhkelt linna ja sealt veel teise bussiga ( sama raha eest) vanalinna, kust meie hotellini olid vaid mõned sammud. Kuna kohalikud inglise keelt pea olematult valdavad, siis tänaval teed küsida on suht raske, aga kui kaart nina alla panna, siis saab abi kiirelt. Bussides istuvad piletimüüjad ja siiani tunduvad nad väga lahked ja abivalmis olevat, nii saabki talt paluda, et ta su õiges kohas maha juhataks. Nii teevad ka kohalikud, nagu nägime. Seega saime juba esimestel tundidel pika ekskursiooni mööda Hanoid.:)

Ah jaa, viisa tegemine lennujaamas võttis täpselt 5 minutit, sul peab olema kaasa 1 foto ja viisataotlus, millest juba ühes eelmises postituses kirjutasin.

Ja mis kõige toredam, linna sisse sõites nägime, et kõik motikatega inimesed veavad motikal mandariinipuid. Tegelikult selgus juba lennujaamas, kui üks turist nähes meid suht vähe raha vahetavad teatas, et kahel järgneval päeval on kõik kohad suletud, sest oleme jõudnud Vietnami just uue aasta pidustusteks.:)

Seega homme õhtul, ehk siis 9.02 läheb siin suureks peoks lahti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti