lauantai 16. helmikuuta 2013

Väike segadus

Blogi sissekannetega juhtus nüüd küll väike segadus. Sapas olime kokku kolm päeva. Siis sõitsime Hanoisse tagasi selle jubeda öörongiga, kus kupeel polnud seinu. Öö läbi suitsetati vahekäigus ja kisati. Nagu aasias kohane on igal pool väga räpane, me oleme erandid, kui käime tühi veepudel näpu vahel prügikasti otsides ringi. See öörong oli tõeline prügimägi, kui sealt hommikul kell 4.00 lahkusime. :) Rongi põrandal vedeles kõik, mis näppude vahelt kukkunud oli, nii pabrid, kui joogitopsid, voodilinad, tekid, padjad nende vahel.
Kui õhtul voodiveerel arvutit vaatasime, pistis vagunisaatja pea trellide vahelt sisse ja palus meiega koos olnud noortel meile öelda, et me oma asjade järele öösel hoolikalt valvaksime.

Kõik läks siiski hästi ja meil õnnestusid need üleliigsed rongipiletid poole hinnaga tagasi müüa. Nii, et Eve ja Rein, kui ootate, et hakkaksime muljetama ööbussidest, siis sorry, aga me loobusime neist :), kuni reisi lõpuni vaid lendame.


Kuna mul arvutis hetke pilte pole, siis lisan veel ühe Sapa tüdruku. Pamge tähele, et kuigi ta ise alles väike on, on talle juba noorem õde selga seotud.

Peale öörongi, lendasime Hanoist Hoi Ani. Ega me midagi erilist oodata ei osanud, aga see kuhu sattusime on tõeliselt lahe koht. Nagu meie Pärnu. Pisike iidne linnake, imekauni vanalinna ja kuskil voolava Lõuna- Hiina merega ( seda lähme homme jalgratastega otsima :) ).
Olime just tänavakohvikus söömas, kui äkki hakkasid nurga tagant tulema kärusid lükkavad inimesed ja veerand tunniga oli tänav ööturuks muutunud.
Linna keskel on jõgi ja pimeduse tulles võid väikese raha eest saada paberist laterna, milles küünlake põleb ja selle ridva otsas jõele hulpima lasta. Samal ajal saab end lasta viia väikesele paadimatkale, ümberringi needsamad laternad põlemas.

Kuna endiselt kestavad uus aasta pidustused, siis on lärmii ja kontserte igal nurgal. Väga põnev igastahes.:)

Ah, jaa, unustasin, et sooja on + ............ UPS !!!! sorry ......... :) ......26 kraadi.

Posted via DraftCraft app

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti